Dnevnik.si
Naroči

Enigmatske revije Razvedrilo

Ekipa Razvedrila že od leta 1991 skrbno pripravlja ugankarske revije in tako skrbi za kakovost in odličnost slovenskega ugankarstva. Ponudimo vam lahko kar 13 različnih edicij Razvedrila.

Da s pomočjo reševanja križank in ugank skrbite za spodbujanje dejavnosti možganov, ni novost. Ljudje se vedno več ukvarjajo z možgansko telovadbo s pomočjo miselnih iger, prav tako pa se krepi tudi zavedanje, da gre za aktivno učenje na razvedrilen način.

Tako začetnikom, ki v svet križank šele vstopajo, kot starim poznavalcem slovenske enigmatike smo pripravili pester nabor križank in ugank. Od avgusta 2009 edicije Razvedrila izhajajo po okriljem časopisne družbe Dnevnik.d.d., kar ob sodelovanju z drugimi uredništvi Dnevnikovih edicij prispeva k vsebinski obogatitvi revij Razvedrila.

Razvedrilo

Ena od najbolj branih ugankarskih revij v Sloveniji. Križanke in bogate nagrade. Skandinavske križanke, kombinacijska križanka, italijanska križanka, številčne uganke, vici, humor in zanimivosti, slikovne uganke, tematska križanka, kviz, rešitve prejšnje številke, bogate nagrade.
Format: A4
28 strani
izhaja na 14 dni

Razvedrilo za mlade

Križanke in uganke za mlade in začetnike v ugankarskem svetu. Skandinavske križanke, slikovni lov, osmerosmerka, slikovne uganke, številčne uganke, kviz, kombinacijska križanka, novo znanje, drobna uganka, bogate nagrade.

Format: A5
36 strani
izhaja na 14 dni

Srečko in Reksi

Križanke in uganke za najmlajše in začetnike v ugankarskem svetu. Ugankarska revija za najmlajše Srečko in Reksi je revija za zabavno učenje. Spodbuja ustvarjalnost in radovednost, vabi k branju in pisanju ter vzpodbuja logično razmišljanje. Otroku preko ugankarskih vsebin približa naravo, kulturo, tehnologijo, družbo, jezik in umetnost. 


Format: B5
52 strani
izhaja mesečno

Maxi

Križanke in uganke v posebni razširjeni izdaji Razvedrila. Slikovne križanke, kombinacijske križanke, tematska križanka, lovi za številkami, zanimivo branje, humor v sliki, polovične križanke, skrita križanka, križanke s številkami, vicoteka, uganke za vso družino, italijanska križanka, lov,spirala, križanka iz sredine, mini detektivka, okviri
format: A4

60 strani
izhaja štirikrat na leto

Mini

Pomanjšan format Razvedrila. Križanke in bogate nagrade. Skandinavske križanke, male polovične križanke, humor, uganke v sliki, zanimivosti, tematske križanke, kombinacijske križanke, lov, osmerosmerka, številčne uganke, objava rešitev in nagrajencev.
Format: B5
68 strani
izhaja mesečno

Modro

Zahtevnejši ugankarski orehi za izkušene reševalce. Križanke in bogate nagrade. Skandinavske križanke, koordinatnih križanke, skrite križanke, italijanske križanke, križanke iz sredine, spirala, okvirji, okvirji s spiralo, mešane križanke, verižne križanke, mešane uganke, križanka, križem kražem uganka, govorečih likov, sklepalna uganka, številčne uganke, navodilo za reševanje.
Format: A4
44 strani
izhaja na dva meseca

Humor v sliki

Slikovne križanke s humorjem.
53 strani slikovnih križank s humorjem

format: A4
60 strani
izhaja štirikrat na leto

Tematske križanke

Mesečnik z zanimivo in pestro tematsko vsebino. Križanke in bogate nagrade. 36 strani skandinavskih križank.

Format: B5
44 strani
izhaja mesečno, zadnji delovni dan v mesecu

Razvedrilo 4 letni časi

Še več križank in ugank z bogatimi nagradami. kviz, zanimivosti, tematski križanki, slikovne križanke, številke za nagrado, uganke za vso družino, uganke za najmlajše, lov, mini detektivka, anekdote, kombinacijski križanki, italijanski križanki, humor

format: A4
52 strani
izhaja štirikrat na leto

Razvedrilo za mlade 4 letni časi

Ugankarska revija za mlade in začetnike v ugankarskem svetu.
slikovne križanke, kombinacijske križanke, križanke s številkami, lovi za številkami, slikovni lovi, kvizi, uganke, zanimivosti, humor

format A5
68 strani
izhaja štirikrat na leto 

Razvedrilo posebna izdaja

Še več križank in ugank z bogatimi nagradami.
slikovne križanke s tematsko vsebino, članki

format A4
60 strani
izhaja občasno, le v redni prodaji

Žepne uganke Sudoku

96 strani ugank Sudoku z rešitvami.

Format: A6
96 strani
izhaja na tri mesece, le v redni prodaji

Slikovne uganke

64 strani slikovnih ugank.
Format: A5
64 strani
izhaja na tri mesece, le v redni prodaji


Mesečne objave izžrebancev nagradnega sklada in razpis nagrad si lahko ogledate na spletni strani Razvedrilo

Želimo vam prijetno reševanje in seveda, da ostanete v naši družbi čim dlje!

Naj za oster um in bistro glavo poskrbi naše Razvedrilo pravo!

Zlatko Šetinc, odgovorni urednik
E-pošta: info@dnevnik.si
Telefon: 01/30 82 300